Wat De Stappen Zijn om Het Taalaccessoirepakket voor Office 365 te Installeren

We gebruiken een groot aantal tools om onze ervaring op internet te verbeteren. Deze tools zijn eigenlijk een soort software die we gebruiken tijdens het surfen op het net. Microsoft, een wereldberoemd technologiebedrijf, is bezig onze technische wereld elke dag en gebied voor gebied te verbeteren. Hier wordt het gebied gebruikt om de hele wereld te differentiëren op basis van zijn bereik. Een van de meest overzichtelijke producten van Microsoft is Office 365. Het kan worden omschreven als een verzameling tools zoals MS Word, Powerpoint, Excel enz. Al deze tools maken een werk compleet. In deze blog heeft Office 365-ondersteuning het over het installeren van een taalaccessoirepakket voor uw 365-software.

U kunt uw soort taal kiezen uit een verscheidenheid aan beschikbare talen. Er zijn ongeveer 90 verschillende talen beschikbaar als accessoirepakket. Leer de volgende stappen om er een voor u in te stellen:

  1. Download het pakket van uw keuze van de officiële site van Microsoft. Daar kunt u kiezen voor een 32-bits of 64-bits versie, afhankelijk van de vereisten van uw systeem.
  2. Na het downloaden moet u uw Office configureren met de taalinstellingen. Open hiervoor een willekeurig MS-programma en ga naar de optie Bestanden. Kies in bestanden de optiekolom en in die talen.
  3. Controleer nu bij het kiezen van bewerkingstalen of de gewenste taal al aan de lijst is toegevoegd.
  4. Als het pakket proofingtools bevat, zorg er dan voor dat het geïnstalleerd wordt weergegeven in de proofing-kolom.
  5. In de display- en helptalen kiezen, kunt u uw voorkeurstaal en de weergave-opties selecteren. Als u geen wijzigingen aanbrengt, worden deze instellingen standaard in uw systeem opgeslagen.
  6. Om deze wijzigingen op alle producten te zien, moet u alle programma’s één voor één opnieuw opstarten en daarna worden ze gestart in hun handmatig vaste instellingen.

U kunt veel meer interessante taken uitvoeren, maar daarvoor moet u de stappen correct kennen. Als u nog vragen heeft, kunt u voor hulp Contact Office 365 Nummer. U kunt dit team 24*7 overal bereiken. Ze luisteren naar je probleem en komen dan met een oplossing.