Hoe Wijzig Je Je Weergavetaal In Office 365?

Als het bedrijf waarin u werkt een hybride omgeving promoot, moet u de zone en de taal regelmatig wijzigen. Ook wordt het soms nodig om het dialect van een andere natie te ondersteunen.

Office 365-ondersteuning helpt bij het veranderen van het accent van de computer

  1. Log in op uw account van Office 365 in context met uw werk- of schoolaccount.
  2. Kies in de navigatie bovenaan voor instellingen voor het openen van het paneel en ga vervolgens naar de taal en tijdzone.
  3. Kies onder de arena van taal en tijdzone de taal uit de lijst. Indien u dat wenst, verandert de plaats in de zone en de tijdweergave. Sla vervolgens de wijzigingen op.

Kunt u het instellingenvenster niet zien?

  1. Afhankelijk van de configurerende Office 365-organisatie, zoekt u mogelijk anders naar instellingen.
  2. Ga naar het proza ​​en de tijdzone om de gewenste taal te selecteren. Ga naar voltooien als de wijzigingen worden toegepast.

Kunt u de optie niet vinden?

In sommige versies is het display lang. en andere instellingen kunnen alleen worden gewijzigd door gebruikers met bepaalde licenties. Als de applicatieconfiguratie niet de optie om te wijzigen bevat, vraag dan je beheerder om hulp.

Het wijzigen van uw weergave heeft voor niemand invloed op uw taalinstelling. In het geval dat andere mensen toegang hebben tot uw pc, wordt de communicatie bepaald door de versie. U kunt de code ook instellen wanneer u voor de eerste keer tekent. Het heft de instelling in Outlook op als deze anders is. Op dit moment zijn er meer talen aanwezig voor Web Application dan voor een andere servicemodus.

Als u meer informatie nodig heeft over de Office 365-toepassing, wacht dan niet langer en leg uw probleem voor aan onze technici op Office 365 bellen nummer. We hebben onze technici uit de sector engineering en klantenondersteuning gegroepeerd om de oorzaak van het probleem te begrijpen en dit grondig op te lossen.