Hoe Om Te Gaan Met Activeringsfouten In Office 365 Account?

Als u uw Office 365 niet kunt activeren, mist u een kans om deze robuuste applicatie te gebruiken. Ga voor de oplossing naar de kantoorapplicaties en klik op de titelbalk om de gedeactiveerde applicaties te controleren. Om deze toepassingen te herstellen, moet u de oorzaak begrijpen en vervolgens het probleem oplossen.

Het Office 365-ondersteuningsteam werkt aan het oplossen van de fout ‘kan niet activeren’

 1. Log in met het juiste account: Log in met behulp van het volledige persoonlijke e-mailadres als je Office 365 hebt gekocht met een ander e-mailadres. U moet inloggen op de service- en abonnementspagina om uw identiteit te controleren.
 2. Zoek naar een kopie van het programma: De activering kan mislukken als je meerdere exemplaren hiervan hebt gedownload.
  l. Klik in uw Windows 10/8.1/8 op de configuratieschermopties in het type hier voor zoekopties. Ga vervolgens naar de optie programma en functies.
  ii. Als u Windows 7 hebt, gaat u naar de startoptie en volgt u de opties om de programma’s te verwijderen.
  Zodra het programma-/functievenster wordt geopend, bladert u naar het woord Office-365. Als u meer dan één versie van deze toepassing tegenkomt, houdt u de aanwijzer vast en klikt u er met de rechtermuisknop op. Kies vervolgens om te verwijderen. Dit zal enige tijd duren. Nadat dit is voltooid, start u uw systeem opnieuw op en meldt u zich aan om te controleren of het probleem is opgelost.
 3. Zoek naar beschikbaarheid van abonnementen: als u een Office 365 online-abonnement hebt, moet u ervoor zorgen dat dit nog steeds actief is.
  l. Annuleer alle aanvragen.
  ii. Klik op de service- en abonnementspagina.
  iii. Ga desgevraagd naar inloggen en kies de e-mail-ID van het MS-account en de bijbehorende wachtwoordzin.
  iv. U kunt de informatie verlengen onder het kopje abonnement.
  v. Nadat de periode is verlengd, start u uw applicatie opnieuw op. Dit zou de fouten oplossen.

We hopen dat deze stappen relevant waren. Als u uw problemen niet kunt oplossen, zijn we hier om ze te dekken. Neem contact op met onze technici van Office 365 Bellen Nummer en beëindig uw problemen grondig. Onze technici werken alle zeven dagen om de softwaregerelateerde problemen volledig op te lossen.