Hoe Office 365 Mobiel In Te Stellen?

Office 365 is een Microsoft-product dat online service en programma biedt; een webgebaseerde versie van Microsoft Office-suite. Dit wordt aan gebruikers geleverd via cloudservices, waaronder online e-mailuitwisseling, SharePoint, Lync Online voor uniforme communicatie en een reeks Office-webapps. Dit is het beste geschikt voor elke organisatie en standaardabonnementen zijn ook beschikbaar voor studenten, thuisgebruikers, de overheid en non-profitgebruikers. Office 365 bevat alle basis- en geavanceerde functies zoals alle web-apps, onlinevergaderingen, online opslag volledige versie van de software, het delen van bestanden, e-mails en meer.

Gebruikers kunnen deze applicatie zelfs op hun smartphones installeren en het werk gemakkelijk en handig maken. Aangezien Microsoft de Office 365-app gratis maakt, verhoogt u het productieve niveau van het bedrijf. Download de Office 365-applicatie op uw smartphone en voltooi al uw zakelijke en persoonlijke werk op uw smartphone.

Volg deze stappen om mobiele toegang in te stellen:

• Open uw apparaat als beheerder om de wijzigingen door te voeren.
• Klik op de Office 365-app en klik op Admin vanaf de startpagina en volg het tabblad Exchange.
• Klik in de ruiloptie op Mobiel
• Klik onder Exchange ActiveSync Access-instellingen op de bewerkingsoptie
• Selecteer een van de volgende opties in het dialoogvenster Exchange ActiveSync Access Settings:
o Toegang toestaan
o Toegang blokkeren
o Quarantaine – dit houdt het apparaat vast en u kunt kiezen tussen Toestaan ​​en Blokkeren.

U kunt ook het bellen Office 365 klantenondersteuningsnummer bellen om een ​​ander gerelateerd probleem in uw Microsoft-product op te lossen. We zijn altijd beschikbaar om elk type technische storing in uw apparaat op te lossen. Om meer te weten, kunt u bovendien onze website bezoeken en meer oplossingen lezen. U kunt ons ook verbinden via virtuele chat en onze leidinggevenden e-mailen, die goed gekwalificeerd en getraind zijn om elke verborgen fout in uw apparaat op te lossen.