Hoe Installeer Ik Office 365 Op Windows?

Wilt u de volledige Microsoft Office 365-suite op uw Windows-pc installeren, volg dan deze stapsgewijze procedure die wordt uitgelegd door ons Microsoft Office 365 ondersteunings team om deze Office-suite zonder enige complicaties op uw pc te installeren.

  1. Houd allereerst de productsleutel bij de hand, want deze sleutel heeft u bij verdere stappen nodig. U vindt deze sleutel op de achterkant van de cd of op de klantenkaart die u bij aankoop hebt gekregen.
  2. Open vervolgens de browser en navigeer naar de website voor kantoorconfiguratie en meld u vervolgens aan bij uw account. Als je geen Microsoft-account hebt, klik dan op ‘een account maken’ om een ​​nieuwe aan te maken, om het te installeren heb je een account nodig.
  3. Nadat u een account heeft aangemaakt, logt u in op uw account en voert u vervolgens de 25-cijferige activeringssleutel in het veld in en klikt u vervolgens op de knop ‘Aan de slag’.
  4. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar mijn accountpagina waar u het product en de installatieknop direct naast het product ziet.
  5. Klik op die installatieknop, maar voordat u met de installatie begint, moet u eerst uw productsleutel noteren omdat u deze op uw kantoor nodig heeft.
  6. Start vervolgens het installatieproces. Het geeft je een optie om te Uitvoeren. Klik op uitvoeren om te downloaden en start de installatie na het downloaden van de software. Dit hele proces is afhankelijk van de snelheid van uw internetnetwerk. Meestal duurt het ongeveer 40 minuten tot 1 uur. Tijdens installaties toont het video’s over kantoor en SkyDrive, dus als je niet geïnteresseerd bent om de video te bekijken, kun je de video overslaan.
  7. Na de installatie verschijnen Microsoft-pictogrammen op uw systeem.

Profiteer van het voordeel van het complete pakket en hun functies op uw systeem. Als u meer gedetailleerde informatie wilt over het bovenstaande proces, bellen Office 365 klantenservice nummer en krijg volledige hulp van onze experts.