Hoe Installeer Ik Office 365 Op Mijn MAC?

Nu kunt u Office 365-suite zelfs op uw MAC-apparaat gebruiken. Je hebt er heel gemakkelijk toegang toe op dit apparaat. Maar het opzetten ervan is niet zo eenvoudig en snel.

Maar geen zorgen, gebruikers van Office 365 Klantenservice Nederland hebben hier het stapsgewijze proces gegeven om deze suite op uw Apple-apparaat in te stellen. Je hoeft alleen de onderstaande stappen goed te volgen:

  • Schakel eerst uw systeem in en log in op uw systeem en open e-mail en ga vervolgens naar het hoofdmenu en selecteer Voorkeuren uit de optie.
  • Vervolgens moet je op het ‘+’ teken klikken om een ​​account toe te voegen.
  • Daarna wordt u gevraagd uw naam, e-mailadres en wachtwoord op te geven. Controleer alle details na het invoeren voordat u naar de volgende stap gaat.
  • Na het controleren van de gegevens, krijg je de foutmelding ‘Internetaccounts konden niet inloggen op de exchange-server’ op je scherm.
  • Nu moet u op dit punt de beschrijving, gebruikersnaam, wachtwoord en serveradres invoeren.
  • Nadat u alle details hebt verstrekt, moet u op de knop Doorgaan klikken.
  • Vervolgens moet u alle apps zoals Word, Excel, Outlook of nog veel meer selecteren die u aan uw Office 365-e-mailadres wilt koppelen en vervolgens op de knop Gereed tikken om het installatieproces te voltooien.

Dit zijn de stappen van onze getalenteerde technici. Als u problemen ondervindt bij het volgen van de bovenstaande stappen of als u een ander probleem met deze software tegenkomt, bel ons dan snel op ons gratis Office 365 nummer en krijg volledige en bevredigende hulp van onze technici. Met behulp van de meest geavanceerde tools en technologieën voor ondersteuning op afstand bieden we effectieve en betrouwbare service aan de gebruikers. Je kunt ook contact maken met het team via livechat of e-mail waar het team voor elke klant beschikbaar is.