Hoe Activeer Je Een Gratis Microsoft 365 Abonnement Voor Office?

Wil je weten hoe je een gratis Microsoft 365 abonnement voor Office activeert? Dan zou je het fijn vinden om te horen dat je in deze blog direct geholpen wordt. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u het Office 365 Klantenservice Nummer bellen. De ijverige experts zullen u dan de beste oplossingen bieden.

Volg de onderstaande stappen volgens de instructies om het gratis Microsoft 365-abonnement voor Office te activeren:

  • Allereerst moet je weten dat programma’s zoals Word en Excel vooraf op de laptop zijn geïnstalleerd, samen met een jaar gratis Office. Je moet een van deze openen om de activering te starten, door op de startknop te klikken, en dan moet je in Word of Excel typen. En nu moet u het programma starten door op het pictogram te klikken om het kantoorprogramma te openen.
  • Vervolgens zie je een activatiescherm verschijnen dus voordat je op de groene knop klikt is het belangrijk dat je het juiste e-mailaccount selecteert. En dit e-mailaccount moet gekoppeld zijn aan een Microsoft-account. Hiermee logt u in de toekomst in op Office. Als u een ander account wilt gebruiken, klikt u op de tekst om een ​​ander account te gebruiken. en als je nog geen account hebt, maak er dan eerst een gratis aan en klik dan op de groene knop.
  • Daarna moet u in het volgende venster het e-mailadres invoeren waaraan u Microsoft 365 wilt koppelen en vervolgens moet u het wachtwoord invoeren en op de knop ‘Volgende’ klikken.
  • Je moet nu bevestigen met de groene knop en je Microsoft Office wordt geactiveerd, je kunt Office gratis gebruiken inclusief de datum bovenaan het scherm.
  • Tot slot, zodra u Microsoft Office activeert, ontvangt u een bevestigingsmail die naar het door u opgegeven adres wordt gestuurd. Deze e-mail bevat ook de activeringscode; u moet deze code gebruiken wanneer u Windows opnieuw installeert in geval van problemen.

Nadat u het bovenstaande proces hebt voltooid, zou u er helemaal klaar voor moeten zijn om hetzelfde gemakkelijk te openen. Mocht u echter tegen problemen aanlopen dan kunt u contact Office 365 Nederland. En de daarvoor in aanmerking komende monteurs helpen u dan snel verder met verdere oplossingen.